Skip to content

Hogyan lesz páciensem?Kerüljön be adatbázisunkba és legyen saját oldala az interneten, ami alapján megtalálják Önt a jövőbeli páciensei! Miért fontos, hogy Ön is jelen legyen az interneten? Gondoljon arra, Ön hol keres információt, ha valamilyen téma érdekli? Már nagyon kevesen gyűjtik otthon a szórólapokat, újsághirdetéseket. A legtöbb ember, legyen az városi vagy vidéki, már számítógépen, interneten keresztül tájékozódik.

Ha már jelen van a neten, akkor bizonyára tapasztalta, hogy minél több helyen megjelenik az Ön neve, szolgáltatása, annál több eséllyel találnak Önre. Különösen igaz ez akkor, ha szakmai oldalon is megtalálható az Ön elérhetősége.

Mennyibe kerül mindez Önnek? Választhat éves és havi díjfizetési gyakoriságot. Az éves tagdíj összege 333 Ft/hó (3.990 Ft/év). Havidíjas fizetés esetén: 500 Ft/hó. Az éves tagsági díj automatikusan megújul, kivéve ha Ön nem igényli tovább a szolgáltatást. Havi 333 Ft-ból úgy tudjuk biztosítani szolgáltatásunkat, hogy a lépéseket automatizáltuk.

Mit is jelent az internetes megjelenés? Kap egy saját oldalt a Gyógytornászinfo honlapján, ahol az oldalunkra látogatók megtalálják az Ön által kínált szolgáltatást, annak részleteit és az Ön elérhetőségét.

Hogyan lehet Ön is tag és biztosíthat saját megjelenést? Töltse ki a lenti űrlapot a lehető legpontosabban, és lehetőség szerint fotót is biztosítson magáról. A fénykép növeli a páciensek bizalmi szintjét! Az űrlap kitöltését követően fizesse ki a lenti modulra (subscribe) kattintva az éves tagsági díjat. Önnek megér havi 333 Ft-ot egy új, szakmai oldalon és keresőben történő internetes megjelenés?  Ha igen, töltse ki az űrlapot és küldje el a tagsági díjat! Az űrlap beérkezését követően adatait feldolgozzuk és megjelentetjük a www.gyogytornaszinfo.hu oldalon. Az Ön adatait tartalmazó kész oldalról visszaigazolást küldünk Önnek!  Töltse ki az űrlapot most és a Submit gomb megnyomásával küldje el!
[form form-1]

Ha mindennel elkészült és mi is, akkor küldjük Önnek a visszaigazolást.

Back To Top