Skip to content
 1. Szolgáltatást igénybe vevő: a gyogytornaszinfo.hu oldal által kínált szolgáltatások részben az egészségügyben dolgozók, különösen mozgásszervi problémák kezelésére szakosodott szakemberek számára elérhetők, de igény esetén (pl. apróhirdetések) szabadon megrendelhetők működési területtől függetlenül.
 2. Szolgáltató: az oldal üzemeltetőjének adatai
  Kp-Fiscus Bt. 1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9.
  Cg. 01-06-725080
  Adószám: 20353953-1-43
  Tel: +36 70 4433 655
  Email: gyogytornaszinfo@gyogytornaszinfo.hu
 3. Igénybevehető szolgáltatások:
  * Gyógyítók (pl. gyógytornász, gyógymasszőr stb.) listájában egyedi, saját oldalon történő megjelenés. A gyógyítók listájában történő megjelnés regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött.
  * Hirdetések megjelentetése
 4. Árak
  Egyoldalas megjelenés gyógyítók számára: 3.990 Ft / év
  Egyoldalas megjelenés gyógyítók számára: 500 Ft / hó
  Álláshirdetés: 4.900 Ft / 4 hét
  Apróhirdetés: 1.990 Ft / 4 hét
 5. A szolgáltatások megrendelése
  * Gyógytornász megjelenés igénylése esetén a megrendelés leadása a https://gyogytornaszinfo.hu/gyogytornaszoknak/ oldalon az űrlap kitöltésével és elküldésével jön létre.
  * Hirdetés megjelenésének megrendelése írásban történik a https://gyogytornaszinfo.hu/hirdetesi-informacio/ oldalon űrlap kitöltésével vagy email elküldésével.
 6. A megrendelt szolgáltatás ellenértékének teljesítése
  Normál hirdetés megrendelése esetén a fizetési adatokkal Szolgáltató Díjbekérőt állít ki, mely alapján az ellenérték kiegyenlítése megvalósítható. A pénzügyileg rendezett szolgáltatásról Szolgáltató E-számlát állít ki Megrendelő részére.
  Gyógytornász megjelenés esetén a fizetés bankkártyával töténik a https://gyogytornaszinfo.hu/koszonooldal-gyogytornasz-regisztracio/ oldalon. A megjelenést biztosító regisztrációs díj éves díj, mely évfordulót megelőzően bármikor lemondható. A díjfizetés előfizetés formájában történik, ezért a megszüntetéshez lemondás szükséges!
 7. A szolgáltatás teljesítése
  Szolgáltató köteles az ellenérték beérkezését követő 3 munkanapon belül Megrendelő adatait, hirdetését weboldalán megjelentetni.
 8. Megjelent adatok módosítása
  Hiredetés esetén a 4 hetes perióduson belül 4 alkalommal van mód a szöveg módosítására.
  Gyógytornászok esetén a megjelentetett adatok havi 1 alkalommal változtathatók. Megrendelő módosítási igényét írásban kell, hogy a szolgáltató részére megküldje, melynek megvalósítási határideje 3 munkanap.
 9. Megrendelésre vonatkozó szabályozás
  A weboldalon leadott bármely megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (gyogytornaszinfo@gyogytornaszinfo.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Subscribe gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9., Adószám: 20353953-1-43). Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.
 10. Elállás
  Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (gyogytornaszinfo@gyogytornaszinfo.hu) .

 

Back To Top